Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، منابع آگاه اعلام کردند که بر اساس گزارش جدید دولت ترامپ، اختلافات زیادی میان وزارت خارجه آمریکا و نهادهای اطلاعاتی در زمینه انطباق کنترل تسلیحات نظامی وجود دارد.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا تلاش‌های خود برای مهار قدرت ایران در خاورمیانه را افزایش داده‌ است و این مساله موجب ایجاد نگرانی درباره تصمیم دولت ترامپ برای براندازی دولت تهران و تلاش‌های واشنگتن برای استفاده از گزینه نظامی علیه ایران شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که دولت ترامپ مدعی شده است که برای  مقابله با رفتارهای ایران در حمایت از گروه‌های نظامی در منطقه تلاش می‌کند و هرگز  قصد براندازی دولت ایران را ندارد.

به گزارش رویترز، اختلافات بین مقام‌های آمریکایی روز سه‌شنبه زمانی تشدید شد که وزارت خارجه ایالات متحده در وبگاه خود یک نسخه غیرطبقه‌بندی شده از گزارش سالیانه به کنگره درباره میزان انطباق با توافقات کنترل تسلیحات نظامی منتشر کرد و سپس در اقدامی غیرمنتظره این گزارش را حذف کرد.

برخی از منابع آگاه در وزارت خارجه آمریکا گفتند که از این گزارش جدید دولت ترامپ درباره ایران غافلگیر شدند چرا که چنین اقدامی ما را به یاد اعمال بوش قبل از حمله به عراق می‌اندازد. جرج بوش در آن زمان با استفاده از گزارش‌های جعلی درباره عراق، شرایط را برای حمله به عراق فراهم کرد.

یک مقام وزارت خارجه آمریکا از قضاوت و ارزیابی صورت گرفته درباره ایران دفاع کرد و مدعی شد: این گزارش بر اساس ارزیابی دقیق و اطلاعات شفاف، تهیه و آماده شده است. این گزارش اولیه می‌بایست تا ضرب‌الاجل ۱۵ آوریل به کنگره ارائه می‌شد و قرار است نسخه کامل‌تر و غیر طبقه‌بندی شده این گزارش هم پس از تکمیل بازنگری اطلاعات مندرج در گزارش طبقه‌بندی شده، منتشر شود.

وزارت خارجه آمریکا در این گزارش به ادعاهای سال گذشته رژیم صهیونیستی علیه برنامه‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران پرداخته و مدعی شد: چنین تلاش‌هایی از سوی ایران نقض ان پی تی به شمار می‌رود.

یک منبع آگاه در این باره گفت: نگرانی زیادی وجود دارد که هدف وزارت خارجه آمریکا از تهیه این گزارش، کمک به زمینه‌سازی برای حمله نظامی به ایران باشد. این اقدامات بسیار شبیه فعالیت‌های دولت بوش پیش از حمله به عراق است.

یک منبع آگاه دیگر هم در این‌باره افزود: این گزارش به جای آن که گزارش‌های جامع و تحلیلی نهادهای اطلاعاتی آمریکا درباره ایران باشد، م‌خواهد دیدگاه فعلی دولت ترامپ علیه ایران را تقویت کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ان پی تی ایران جنگ دولت آمریکا واشنگتن هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۸۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی غزه چند سال طول می‌کشد؟ + ویدئو

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد یا برنامه عمران ملل متحد (UNDP)، به عنوان یکی از شاخه‌های اصلی سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که اگر بازسازی غزه همانند جنگ‌های سابق انجام شود، تا ۸۰ سال طول خواهد کشید و تا قرن بعدی ادامه خواهد یافت.

این سازمان گفت در صورتی که مصالح لازم به سرعت وارد غزه شود و کار بازسازی با سرعت پیش برود، می‌توان امیدوار بود که این کار تا سال ۲۰۴۰ به اتمام برسد.

در این گزارش همچنین آمده است که بازسازی غزه حداقل ۴۰ الی ۵۰ میلیارد دلار هزینه دارد و علاوه بر این تبعات اجتماعی و اقتصادی جنگ چندین نسل را درگیر خود کرده و دهها سال طول خواهد کشید.
به گفته این نهاد وابسته به سازمان ملل، برای بازسازی غزه باید ۳۷ میلیون تن آوار ساختمان‌ها جابه‌جا شود که ۳۰۰ کیلوگرم برای هر متر مبع می‌شود و این در حالی است که به دلیل وجود بمب‌ها و مواد منفجره عمل نکرده، کار آواربرداری با خطرات زیادی همراه است.

در این راستا دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه روز گذشته در گزارشی درباره آمار خسارت‌هایی که جنگ وحشیانه رژیم اشغالگر به غزه وارد کرده است اعلام کرد که مجموعه خسارات اولیه مستقیم تجاوزات اشغالگران علیه نوار غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بالغ بر ۳۳ میلیارد دلار بوده است.

در ادامه این گزارش آمده است که رژیم اشغالگر همچنین ۱۵ بخش مربوط به کار و زندگی را در غزه نابود کرده که این بخش‌ها عبارتند از بخش مسکن و خانه، بخش خدمات و شهرداری‌ها، بخش تجاری، بخش صنعتی، بخش دولتی، بخش کشاورزی، بخش بهداشت، بخش آموزشی، بخش رسانه، بخش تفریح و هتل‌ها، بخش ارتباطات و اینترنت، بخش حمل و نقل و بخش برق. در این بخش‌ها ده‌ها هزار نفر شغل و تجارت خود را از دست داده‌اند.

کد خبر 848978 منبع: تسنیم برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • کاخ سفید: کمک نظامی اخیر به کی‌یف حملات روسیه را متوقف نمی‌کند
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • بازسازی غزه چند سال طول می‌کشد؟ + ویدئو